QPPS en Watersley Sports&Talent Park=MEEDOEN


Dagbesteding

Voor sommige mensen is onze samenleving ingewikkeld. Ze vallen door allerlei omstandigheden buiten de boot en missen het gevoel van welkom zijn of erbij horen. Het verwerven van een plek op de arbeidsmarkt lijkt een onbereikbaar doel.

Vanuit de overtuiging dat iedereen een kans verdient én mogelijkheden heeft, biedt QPPS/ Watersley Sports & Talentpark hen een plek waar je welkom bent, kunt leren, werken en je verder kunt ontwikkelen.

Door de mix van aandacht, betrokkenheid, leren en werk gaan we samen op weg naar een meer betekenisvol leven, plezier en waardering waardoor de samenleving weer overzichtelijk wordt en wie weet volgende stappen maken naar betaald of vrijwilligers werk.


Sociale Activering

Het programma Beroepsoefening en Arbeidsmarktoriëntatie van QPPS/ Watersley Sports & Talentpark brengt je weer een stuk dichter bij het vinden van werk.

Is de stap naar regulier werk bij een extern bedrijf of organisatie nog te groot, dan biedt dit programma je een optimale voorbereiding op deelname aan de reguliere arbeidsmarkt. Je gaat op je eigen niveau en tempo aan de slag met beroepsoefening in de huishoudelijke dienst, horeca, lichte groenvoorziening en klussen als schilderen. Hierin ontwikkel je doe- en vooral denkvaardigheden, samenwerken, communiceren, discipline en het omgaan met gezagsverhoudingen. Tevens ga je je oriënteren op de arbeidsmarkt. Zo stellen we samen  jouw profiel op waarmee je de arbeidsmarkt gaat benaderen. Dit doen we aan de hand van je praktijkervaring op het park aangevuld met testen , zoals een beroepskeuzetest, interessetest en capaciteitentest. Je ontdekt je talenten, doet ervaring op en werkt toe naar een reguliere baan.

Kortom: Het programma Sociale Activering van QPPS/ Watersley Sports & Talentpark vormt de brug tussen MEEDOEN en ONAFHANKELIJK ZIJN.

 

Re-integratie

Zodra je klaar bent om een start te maken op de arbeidsmarkt en je voldoet aan competenties die hiervoor nodig zijn, wordt er gestart met bemiddeling naar een passende arbeidsplek. Naast je werkzaamheden op het park leer je sollicitatievaardigheden, stel je jouw CV op. QPPS/ Watersley Sports & Talentpark  helpt (daar waar nodig) bij het vinden van een baan. Naast het vinden van regulier werk zet QPPS/ Watersley Sports & Talentpark  hierbij ook in op interne bedrijfsopleidingen.


Verwijzer of opdrachtgever

Wilt u meer informatie wat het integrale instrument van QPPS/ Watersley Sports & Talentpark voor uw organisatie of cliënt/medewerker kan betekenen?

Graag informeren we u over onze mogelijkheden.


Laat je kennis en ervaring niet verloren gaan! Word Buddy...

Ben jij die gepensioneerde vakman of vrouw of ben je gewoon ergens heel erg goed in en lijkt het je een uitdaging om jouw kennis te delen met mensen die aan het begin staan van een vak leren?

Dan ben je van harte welkom bij QPPS/ Watersley Sports & Talentpark.

Wij zijn continu op zoek naar professionele of hobby koks,  timmermannen, schilders, tuinierders die buddy willen zijn van de  deelnemers.


Iedereen doet mee

© 2018 QPPS Lifetime Development - Algemene voorwaarden - Privacy